Minecraft 1.11: Exploration Update

En tråd i 'Nyheter og kunngjøringer' startet av Eirik, 16 Nov 2016.

By Eirik on 16 Nov 2016 kl 21:17
 1. Eirik

  Eirik Administrerende direktør
  Administrator

  Ble medlem:
  31 Jul 2013
  Innlegg:
  1.676
  Likte mottatt:
  922
  800px-Exploration_Update.png
  Minecraft 1.11 er en stor oppdatering med mye nytt! Det har kommet nye ting for de som liker å drive med redstone, spille PvP eller PvE og ikke minst for de som elsker å utforske minecrafts natur.

  Blokker:
  Det har kommet to nye blokker: Observatør og Shulker Box.
  - Observatør er en blokk som tilhører kategorien redstone. Plasserer man en blokk foran denne "Observatøren" gir den ut et redstone signal. Dette vil kunne bli brukt i f.eks. automatiske farmer når en melon eller et gresskar vokser opp.

  - Den andre blokken "Shulker Box", er noe alle vil få bruk for. "Shulker Box" er som en kiste; når man ødelegger en kiste vil tingene inne i den "poppe" ut og spres ut over alt, men med "Shulker Boxen" vil ikke dette skje, tingene vil ikke "poppe" ut, men bli inne i boksen. Så nå kan man ta med seg kistene sine over alt, og hvis det blir rotete kan man farge den i alle farger og laget sitt eget system. For å lage en slik boks må man ha 2 "Shulker Shells" og en vanlig kiste. "Shulker Shells" får du tak i ved å drepe "Shulkers" i Endbyene.

  Enchantments:
  "Curse Enchantments" består av to nye enchantments som de fleste helst vil unngå å ha på sin rustning, eller sine redskap. "Curse of Binding" gjør at du ikke vil kunne droppe eller ta av seg gjenstanden som har denne enchanten. Dør man med "Curse of Vanishing" som er den andre nye enchanten, vil den gjenstanden med den enchanten forsvinne, så her gjelder det å ikke dø.

  Nye mobs:
  • Vindicator
   • Ligner på en villager, men er farligere enn som så. Med en jern øks i hånda løper de etter deg i et ønske om å drepe. Vindicators kan man finne i "Woodland Mansions"
  • Evoker (Åndemaner på norsk)
   • Ser ut som en villager og er en mini-boss. Evokeren har to typer angrep, den kan enten spawne "Vex" eller angripe med krokodille-munn lignende skapninger som kommer opp fra bakken og biter sammen tennene.
   • Dreper du denne mini-bossen vil du få en "Totem of Undying"
    • Ved å holde en "Totem of Undying" (Totem av Udødelighet) i hånden vil du kunne bli gjenopplivet hvis du dør. Gjenstanden vil da forsvinne, men gi deg 1/2 hjerte, absorpsjon og regenerasjon.
  • Vex
   • Vex er en spøkelseskikkelse skapning som kan fly gjennom vegger. Vexen går til angrep på spillere og villagere.
  • Lama
   • Lamaene finner du i "Extreme Hills". Lamaene kan angripe ved å spytte. Lamaene er like esler, sett på en kiste, slik at den kan bære ting og et teppe vil fungere som en sal.
  World Generation
  For de som liker å utforske verdene ha det kommet en ny bygning. "Woodland Mansion" er et stort hus med mange rom som man kan finne i "Roofed Forest". "Woodland Mansion" og "Ocean Monument" er ikke alltid like lett å finne, så nå kan man kjøpe skattekart som viser vei til disse bygningene. For emeralder og et kompass kan man kjøpe et skattekart fra en ny type villager som vil vise deg veien.

  På Spillere.no vil ikke dette være et problem, men når man har utforsket langt og lengre enn som så i "End" blir det langt å gå tilbake. Derfor har det kommet portaler som ligger i nærheten av "Endbyene" slik at man kan komme seg tilbake til hovedøya i "End" raskt og trygt.

  Andre småting som kan være greit å notere seg ned er at istedenfor å bare kunne skrive 100 ord i chatten om gangen, kan man nå skrive 256. Skjoldet vil blokkere 100% skade istedenfor 66% som det gjorde før.  Kilde: http://minecraft.gamepedia.com/1.11
   
  #1 Eirik, 16 Nov 2016
  Sist redigert: 24 Nov 2016

Kommentarer

En tråd i 'Nyheter og kunngjøringer' startet av Eirik, 16 Nov 2016.